Home

Welkom

Hallo, ik ben Valerie

35 jaar al en sinds 5 jaar samen met de papa van mijn kindjes, Dimitry met wie ik hopelijk 11 september 2021 eindelijk kan trouwen (aangezien we al twee keer hebben uitgesteld door Corona).

We hebben samen 2 kindjes Nash (sep. ’17) en Nova (okt. ’19) en omdat we het nog niet druk genoeg hadden, adopteerde we ook een puppy uit het asiel, Sticks (jan. ’20).

Sinds 2016 ben ik afgestudeerd als A2 verpleegkundige, maar omdat niets doen niet mijn ding is en ik graag met honderdduizend dingen tegelijk bezig ben, heb ik de laatste jaren welk elk jaar iets bijgestudeerd. Zo heb ik mijn A1 verpleging bijgedaan, ben ik ondertussen ook afgestudeerd als medische pedicure en heb ik een postgraduaat woundmanagement gedaan en tussendoor probeer ik met vallen en opstaan mijn twee kindjes op een speelse en leerrijke manier op te voeden.

Omdat ik na 8 jaar van studeren en bijscholen toch wel even nood heb aan iets anders ben ik deze blog begonnen. Zowel Dimitry als ik werken beide in ploegen, we zijn dus niet zo heel vaak samen thuis met onze kinderen. De dagen dat we samen thuis zijn proberen we dan ook altijd leuke dingen als gezin te doen. Thuis, op daguitstap of vakantie, als we allemaal samen zijn proberen we er ook echt een super leuke dag van te maken.

Verder probeer ik hen op een speelse manier dingen te laten ontdekken en zelfstandig te leren spelen. En zoals de naam van de blog het zegt “smossen met mama mag”, papa heeft het daar soms wat moeilijk mee, maar hij leert bij!

Op deze blog wil ik vooral laten zien hoe wij spelen, leren en genieten van de momenten samen.    

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *